• darkblurbg

Een kinderopvang in Zutphen is waar je naar zoekt? Bij Kinderopvang Hip ben je voor een professionele kinderopvang in Zutphen en omstreken aan het juiste adres.

Werkwijze kinderopvang Zutphen

Bij onze kinderopvang in Zutphen kunnen peuters tussen de 2,5 en 4 jaar terecht. Wij werken met twee verticale groepen. Per groep kunnen wij maximaal 12 kinderen opvangen. Kinderen tussen 0 en 4 jaar zullen altijd voorrang krijgen bij een plaatsing. 

Kleinschalige kinderopvang Zutphen

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang gevestigd te Zutphen. Hoewel wij een kleinschalige kinderopvang kunnen wij ieder kind veel zorg en aandacht geven. Kinderen in deze levensfase maken veel ontwikkelingen door en daarom juiste begeleiding nodig. Bij onze kinderopvang in Zutphen zijn uw kinderen in zeer goede handen.

Geen kinderopvangtoeslag

Vanaf 1 april geldt een nieuwe regeling. Gemeente Zutphen aanvullend de peuteropvang voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag (van de Belastingdienst).

Zij vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om op de peuteropvang te leren en te ontwikkelen. Zo worden ze op een goede manier voorbereid op de basisschool.

Subsidie ​​via de kinderopvang

Denkt u dat u niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, maar wilt u uw kind toch naar de peuteropvang laten gaan? Meldt u dan bij onze kinderopvang. Wij kijken samen met u of het klopt dat u geen recht hebt op kinderopvangtoeslag. Als dat zo is, dan vragen wij de subsidie aan voor uw kind bij de gemeente. U hoeft dat niet zelf te doen. U betaalt wel een inkomensafhankelijke ouderbijdrage.

De ouderbijdrage

Ouders van kinderen die voor het eerst naar de peuteropvang gaan, betalen ook een ouderbijdrage. Deze bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Let op, uw ouderbijdrage hangt af van uw inkomen en van het uurtarief van de peuteropvang. Vraag daarom bij de kinderopvangorganisatie na wat uw ouderbijdrage wordt.

Contact Kinderopvang Zutphen

Het aanmelden van uw peuter(s) bij onze kinderopvang in Zutphen kan heel gemakkelijk. Via ons inschrijfformulier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij streven streven naar zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Uiteraard kunt u voor vragen ook telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Als u zoekt naar een Kinderopvang Warnsveld kunt u ook bij ons terecht.