• darkblurbg

Een kinderopvang in Brummen is waar je naar zoekt? Bij Kinderopvang Hip ben je voor een professionele kinderopvang in Brummen en omstreken aan het juiste adres.

Werkwijze kinderopvang Brummen

Bij onze kinderopvang in Brummenn kunnen kinderen tussen de 0 en 12 jaar terecht. Wij werken met een verticale groep van 0 t/m 4 jaar, een babygroep van 0 tot 1.5 en 2 verticale BSO groepen voor 4 t/m 7 en 8 t/m 12 jaar.

Kleinschalige kinderopvang Brummen

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang gevestigd te Brummen. Hoewel wij een kleinschalige kinderopvang kunnen wij ieder kind veel zorg en aandacht geven. Kinderen in deze levensfase maken veel ontwikkelingen door en daarom juiste begeleiding nodig. Bij onze kinderopvang in Brummen zijn uw kinderen in zeer goede handen.

Neem contact op met Kinderopvang Brummen

Het aanmelden van uw kind(eren) bij onze kinderopvang in Brummen kan heel gemakkelijk. Via ons inschrijfformulier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij streven naar zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Uiteraard kunt u voor vragen ook telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Als u zoekt naar een Kinderopvang Warnsveld kunt u ook bij ons terecht.