• darkblurbg

Een kinderopvang nabij Warnsveld is waar u naar zoekt? Voor een kinderopvang in Warnsveld hoeft u niet verder te zoeken, bij Kinderopvang Hip bent u aan het juiste adres.

Kinderopvang Warnsveld; Werkwijze

Kinderen tussen 0 en 8 jaar kunnen terecht bij onze kinderopvang nabij Warnsveld. Wij werken met twee groepen, waarbij wij in elke groep 12 kinderen kunnen opvangen. Belangrijk om te vermelden is dat kinderen tussen 0 en 4 jaar altijd voorrang zullen krijgen bij een plaatsing binnen onze kinderopvang. Het is voor kinderen van 4 tot 8 jaar mogelijk om opgevangen te worden bij onze kinderopvang op een rustige dag of in de vakantie.

Kinderopvang Warnsveld; Kleinschalig

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang waar maximaal 24 kinderen worden opgevangen, verdeeld over twee verschillende groepen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw kind veel aandacht en zorg krijgt. Kinderen van deze leeftijdscategoriën maken veel ontwikkelingen door, daarom is het nodig om hen de juiste begeleiding te geven. Bij onze kinderopvang nabij Warnsveld is elk kind dus in zeer goede handen.

Kinderopvang Hip; Contact

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in Zutphen, dit ligt dus heel vlakbij Warnsveld. Als u interesse heeft in het plaatsen van uw kinderen bij ons kinderdagverblijf kan dit heel gemakkelijk via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u voor vragen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Lees hier meer over Kinderopvang Zutphen