• darkblurbg

Een kinderopvang in Zutphen is waar je naar zoekt? Bij Kinderopvang Hip ben je voor een professionele kinderopvang in Zutphen en omstreken aan het juiste adres.

Werkwijze kinderopvang Zutphen

Bij onze kinderopvang in Zutphen kunnen kinderen tussen de 0 en 8 jaar terecht. Wij werken met twee verticale groepen. Per groep kunnen wij maximaal 12 kinderen opvangen. Kinderen tussen 0 en 4 jaar zullen altijd voorrang krijgen bij een plaatsing. Het is voor kinderen van 4 tot 8 jaar alleen mogelijk om opgevangen te worden op een rustige dag of in de vakantie.

Kleinschalige kinderopvang Zutphen

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang gevestigd in Zutphen. Doordat wij een kleinschalige kinderopvang zijn kunnen wij ieder kind veel zorg en aandacht geven. Kinderen in deze levensfase maken veel ontwikkelingen door en hebben daarom juiste begeleiding nodig. Bij onze kinderopvang in Zutphen zijn uw kinderen in zeer goede handen.

Contact Kinderopvang Zutphen

Het aanmelden van uw kind(eren) bij onze kinderopvang in Zutphen kan heel gemakkelijk. Via ons inschrijfformulier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Uiteraard kunt u voor vragen ook telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Als u zoekt naar een Kinderopvang Warnsveld kunt u ook bij ons terecht.