• darkblurbg

Momenteel hebben we 6 leuke en enthousiaste leden voor onze oudercommissie. 

 

Hieronder stellen ze zich aan u voor: 

De voorzitter Marjolijn

Ik ben Marjolijn, trotse moeder van Jelle en ook van Robin die eerder bij Hip speelde. Al bijna 4 jaar lid van de oudercommissie en vindt het nog steeds leuk om te doen. Door lid te zijn kun je positieve bijdragen leveren aan de gang van zaken bij hip. Zelf ben ik werkzaam als werkbegeleider in de zorg en dat doe ik met veel plezier. Naast mijn baan en de zorg voor mijn 2 kinderen vind ik het leuk om met vriendinnen af ​​te spreken, sporten en te klussen. Mochten er vragen, tips of opmerkingen zijn stel ze gerust.

Ik ben te bereiken via het emailadres: mcmmeulen@hotmail.com

De penningmeester: Daphne

Mijn naam is Daphne van Vliet en moeder van 2 kinderen. Demi zit al op de basisschool en Valentijn gaat met veel plezier naar hip. Ik werk als marketing communicatie specialist bij een educatieve uitgeverij.
Heb je een vraag voor de oudercommissie mail me dan gerust. daphnevv@hotmail.com


Groeten, Daphne

 

Tjarda

Hallo allemaal,


Mijn naam is Tjarda Kruiter. Ik ben 31 jaar en sinds april 2020 moeder van Luuk. Samen met mijn vriend, onze zoon en twee katten woon ik in Zutphen. In het dagelijks leven ben ik docente Engels op het voortgezet onderwijs, iets wat ik al 10 jaar met veel plezier doe.
In mijn vrije tijd kijk ik graag films en ook een boek lezen vind ik fijn om te doen. Daarnaast vind ik het erg leuk om te fotograferen en vooral mijn zoontje is nu vaak het onderwerp van mijn foto´s.

Ik heb er zin in om meer dan verschillende aspecten mee te kunnen denken binnen de kinderopvang en om zo mijn steentje bij te kunnen dragen. 

Heb je een vraag of wil je iets bespreekbaar maken, ik ben te bereiken op volgend emailadres: t.kruiter@gmail.com

Lisanne

Mijn naam is Lisanne en ik ben de moeder van Vayèn Beau en wordt baby nummer 2 verwacht in februari '21. Wij wonen sinds april 2019 in Zutphen, Leesten. Ik werk als verpleegkundige in de spoedeisende GGZ en omdat ik onregelmatig werk, gaat Vayèn op verschillende dagen naar Hip. Omdat mijn werk zo hectisch kan zijn, vind ik het juist leuk om in mijn vrije tijd met gezellige andere dingen bezig te zijn of mee te denken. De OR lijkt mij dan ook erg leuk en passend in het plaatje.

Heb je een vraag, dan ben ik te bereiken op het volgende emailadres: lisanne-1992@hotmail.com

Kim

Mijn naam is Kim Hollerman, ik ben 39 jaar. Ik ben getrouwd en heb een dochter. Haar naam is Bo. Wij wonen in Warnsveld. Momenteel werk ik in het ziekenhuis. Hobby's heb ik niet echt, hou erg van gezelligheid, wijntje drinken en lekker wat eten.

Heb je vragen, mail dan gerust kimmie2436@gmail.com

Notulen van de vergaderingen kun je vinden onder jouw eigen login https://hip.opvanguren.nl/downloads bij kopje Nieuwsbrieven.