• darkblurbg

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Hip ben ik (Martine Velthuis-Kruiderink) verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang.

Daarnaast ben ik vrijwel dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als pedagogische medewerker actief ben. Heerlijk om te doen en het zorgt ervoor dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt. De kinderen kennen mij goed en weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen voor een babbel, een knuffel of wat er maar nodig is.

 

En wie werken er nog meer...

We zijn op zoek gegaan naar mensen die met dezelfde passie met de kinderen op de groep werken. Ons team van pedagogisch medewerksters bestaat uit verschillend geschoolde pedagogisch medewerksters met ieder zijn eigen specialiteit of ervaring. Juist hierdoor vullen wij elkaar heel goed aan. We zorgen ervoor dat onze medewerksters op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de kinderopvang. Regelmatig zullen zij worden bijgestaan door stagiaires die bijvoorbeeld de opleiding kinderopvang volgen.

Ons team

         

   

           

               

              

 

 Onze stagiaires