• darkblurbg

Als oprichtster en eigenaresse van Kinderopvang Hip ben ik (Martine Velthuis-Kruiderink) verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen onze opvang.

Daarnaast ben ik dagelijks op de groepen te vinden waarbij ik ook regelmatig als pedagogische medewerker actief ben. Heerlijk om te doen en ervoor te zorgen dat ik altijd een actueel beeld heb van wat er bij de kinderen en ouders speelt. De kinderen kennen mij goed en weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen voor een babbel, een knuffel of wat er maar nodig is.

 

En wie werken er nog meer ...

We zijn op zoek gegaan naar mensen die met dezelfde passie met de kinderen op de groep werken. Ons team van pedagogische medewerksters bestaat uit verschillend geschoolde pedagogisch medewerksters met ieder zijn eigen specialiteit van ervaring. Juist wassen vullen wij elkaar heel goed aan. We zorgen ervoor dat onze medewerksters op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de kinderopvang. Regelmatig zullen bijgestaan ​​door stagiaires die bijvoorbeeld de opleiding kinderopvang volgen.

Ons team

     
Martine (eigenaresse)   Sabine   Ruby  
 

   
Marielle   Devi   Michelle  
 

   
Laura   Marijke   Daimy