• darkblurbg

Onze Visie

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Kinderopvang HIP is een opvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Vanaf mei 2022 hebben we 2 locaties, namelijk Hip Zutphen en Hip Brummen.

Kinderopvang HIP Zutphen

Hier hebben we 2 verticale groepen. In beide groepen kunnen we maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar opvangen. 

Samen met de gemeente vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om op de peuteropvang te leren en te ontwikkelen. Zo worden ze op een goede manier voorbereid op de basisschool.

 

Kinderopvang HIP Brummen

Onze nieuwe locatie die medio juni 2022 opent.

Hier hebben we 3 verschillende groepen, namelijk een kleine babygroep van 0-1,5 jaar, verticale groep van 0-4 jaar en een BSO-groep van 4-12 jaar verdeeld over 3 verschillende ruimten.

Wij zijn een kleinschalig kinderopvang en kunnen wij ieder kind de zorg en aandacht geven die het nodig heeft. Op beide locaties is een camerasysteem aanwezig om de veiligheid van uw kind(eren) en ons personeel te waarborgen. 

Kinderen maken veel ontwikkelingen door. Daarom is goede begeleiding in deze levensfase erg belangrijk.

Kinderopvang Hip staat voor kwaliteit. Wij gaan met kinderen om op basis van respect, vertrouwen, begrip en liefde. Ons doel is om kinderen te verzorgen en te stimuleren in een omgeving waarin zij veilig en veilig voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/ haar eigen talenten. Op deze manier kunnen kinderen zich volop ontwikkelen en de wereld om zich te ontdekken.

Bovendien is de taak van kinderopvang HIP om de kinderen de gelegenheid te geven hun belang te prikkelen. Ieder kind is uniek, en kunnen wij de zorg en aandacht geven die het nodig heeft. 

Ouders moeten vertrouwen dat hun kinderen opvangen worden in een veilige en gezonde omgeving, bij pedagogische medewerkers die goed zijn opgeleid.