• darkblurbg

Onze Visie

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Kinderopvang HIP is een opvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We hebben 2 verticale groepen. In beiden groepen kunnen we maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar opvangen. 

Samen met de gemeente vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om op de peuteropvang te leren en te ontwikkelen. Zo worden ze op een goede manier voorbereid op de basisschool.

Doordat wij een kleinschalig kinderdagverblijf zijn kunnen wij ieder kind de zorg en aandacht geven die het nodig heeft. Op onze locatie is een camerasysteem aanwezig om de veiligheid van uw kind (eren) en ons personeel te voorschijn. 

Kinderen maken veel ontwikkelingen door. Daarom is goede begeleiding in deze levensfase erg belangrijk.

Kinderopvang Hip staat voor kwaliteit. Wij gaan met kinderen om op basis van respect, vertrouwen, begrip en liefde. Ons doel is om kinderen te verzorgen, gemeen en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn / haar eigen talenten. Op deze manier kunnen kinderen zich volop ontwikkelen en de wereld om zich ontdekken.

Bovendien is de taak van kinderopvang HIP om de kinderen de gelegenheid te geven hun nieuwsgierigheid te prikkelen en te bevredigen. Ieder soort is uniek, en kunnen wij de zorg en aandacht geven die het nodig heeft. 

Ouders moeten vertrouwen dat hun kinderen opgevangen worden in een veilige en gezonde omgeving, bij pedagogisch medewerkers die goed zijn opgeleid.